Rijbewijs A

Snel je motorrijbewijs halen?

Bij Rijschool ACBE hebben wij motor Rij-instructeurs die gespecialiseerd is in zowel spoed- als reguliere motoropleidingen. Je kan nu al een motoropleiding doen voor slechts € 1149,-. De lessen vinden plaats op de momenten dat het jou het beste uitkomt, onder begeleiding van een vakbekwaam KNMV instructeur. De motoropleidingen en ook het CBR examen, bestaan uit twee verschillende delen, namelijk:

 

Deel 1: Voertuigbeheersing (AVB)

Dit deel bestaat uit de bijzondere verrichtingen die je leert op ons eigen oefenterrein, waar ook het CBR examen zal plaatsvinden. De bijzondere verrichtingen bestaan uit 12 motoroefeningen. Doordat het op eigen  afgesloten terrein plaatsvindt zal er geen hinder van ander verkeer zijn. Voorwaarden zijn dat wanneer je geen autorijbewijs hebt, je in bezit moet zijn van het theoriecertificaat.

 

Deel 2: Verkeersdeelneming (AVD)

Dit deel zorgt ervoor dat je het nodige verkeersinzicht krijgt om veilig met de motor aan het verkeer te mogen deelnemen. Lessen voor AVD is mogelijk wanneer je in het bezit bent van een autorijbewijs of theoriecertificaat. Voor examen AVD moet je in het bezit zijn van theorie en AVB.

 

Waarom kies je voor Rijschool ACBE ?

  • Motorrijinstructeur al meer dan 35 jaar ervaring
  • Hoog slagingspercentage
  • De instructeurs zijn gediplomeerde KNMV motorrijinstructeurs
  • Gratis gebruik van helmen, handschoenen en motorjas
  • Kwaliteit wordt gewaarborgd door bijscholing van alle medewerkers
  • De motorrijles en CBR examen vindt plaats op eigen afgesloten oefenterrein
  • Mogelijkheid tot aankoop van motorkleding in onze winkel (nergens goedkoper)

 

Lestijden

Lestijden voor rijlessen op de motor zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 – 21.00 uur of zaterdag van 07.00 – 17.00 uur.

 

Kleding

Voor het examen dient de uitrusting bij voorkeur motorkleding te zijn. De kleding moet in ieder geval voldoende bescherming kunnen bieden bij het in aanraking komen van een ander voertuig en/of wegdek. Bij de verkeersopleidingen  kunt u gratis gebruik maken van een jas, handschoenen en helm. In verband met de hygiëne is het dragen van een helmmuts verplicht. Deze is verkrijgbaar via www.acbeshop.nl voor € 9,50.


Kijk op ACBEshop voor uw Motor theorie opleiding.