Theorie klassikaal

 

 

Als het thuis leren niet zo wil lukken is de klassikale theorie cursus van Rijschool ACBE de juiste oplossing voor jou .

Om het beste resultaat te behalen werken wij in kleine groepen min. 2 tot max. 9 personen, zo krijgt iedere leerling de aandacht die nodig is om de theorie goed te begrijpen.

De theorie cursus is van erge belang voor in de praktijk, daarbij moet je dan ook snel een beslissing kunnen nemen ter wel u rijd van snelheden rond de 30 a 130 km/h bijvoorbeeld, dan komt de theorie cursus goed van pas voor zón verkeer situatie.

 

Wij geven geen dag cursus omdat het teveel informatie is , je moet het ook tenslotte goed kunnen begrijpen terwel je deelneemt in het verkeer en niet van, hoe was het ook al weer in die 1 dag cursus les ???

 

Wij komen regelmatig leerlingen tegen die zón snelle theorie cursus hebben genomen, sommige zijn geslaagd en sommige zijn gezakt , maar als meen in het verkeer deelnemen weten ze niets meer, maar ze hebben wel de theorie gehaald , gek hé.

 

Rijschool ACBE geeft daarom cursussen van 5x 3 uren om het beste omhoog te halen van jou theorie cursus, daarbij zal het praktijk examen stuken makkelijker worden in verband van jou theorie kennis dat jij met grote vertrouwen zal deelnemen in het verkeer , wel erg plezierig zo op je examen of op een vervelende verkeer situatie.  

 

Verhoog je slagingskans!

·         50.000 mensen per maand doen een poging hun theorie-examen te halen.

·         Meer dan de helft hiervan zakt! ...Dus “Zelfstudie” is niet altijd even succesvol.

·         Theorielessen biedt een hogere kans van slagen.

 

€ 175.-

( 15 uur les )